Lába kélt Yoko Ono egyik kiállított kavicsának

John Lennon felesége életében szívesen gyűjtögetett az idő és a folyók által formált kavicsokat, amiket saját írásával látott el, olyan rövid, de szerinte fontos üzeneteket tulajdonítva nekik, mint hogy „álmodj”, „kívánj” vagy „emlékezz”.
Ezeket a köveket egy torontói múzeumban állították ki a Yoko Ono: The Riverbed interaktív kiállítás részeként. A kiállított darabokat a látogatóknak lehetőségük van kezükbe fogni, és a szövegre koncentrálva a terem közepén lévő halomra helyezni. Egy vendég azonban messzebb sétált a megengedettnél, és a Yoko Ono által „Love yourself” felirattal ellátott kaviccsal a kezében feltehetően kisétált a kanadai Gardiner Museum területéről. Az apró tárgy 17,500 dollár, vagyis több mint négymillió forintnak megfelelő értékkel bír. Az elkövetőről biztonsági felvételek készültek, a torontói rendőrség még keresi a hölgyet.

(nme.com)

2018.04.09
|


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.