Az örök modern nyomában – városi séták

Budapest, Madách tér, április 14. 15:00., április 18. 17:00, április 21. 17:00
Letisztult vagy unalmas? Praktikus vagy formalista? Élhető vagy szűkös? A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében szervezett városi sétáin az Imagine Budapest ezúttal a főváros modernista épületeit veszi sorra.
A sétán választ kapunk majd a fenti kérdésekre, és a saját szemünkkel láthatjuk, hogy a gyakran megosztó és nagyon összetett stíluskorszak épületei miként simulnak bele szinte észrevétlenül a színes, változatos pesti városszövetbe. A körülbelül kétórás séta az Örkény Színház elől indul és a Madách tér–Rumbach Sebestyén utca–Károly körút–Kossuth Lajos utca–Petőfi Sándor utca–Régiposta utca–Galamb utca útvonalon halad végig. 
 
A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a sikeres regisztrációkor kapott üzenetben megjelenő fizetési kondíciókat nem kell figyelembe venni. Regisztrálni az Imagine Budapest weboldalán lehet.  
 
Találkozási pont: VII. kerület, Madách tér 6. (Örkény Színház előtt) 
 
 
2018.04.09
|
(8 kép)


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.