Kedvenc helyek

Negyvenegy év után megtörte a csendet Elvis halálával kapcsolatban Priscilla Presley

Halottakról jót vagy semmit – tartja a mondás. Priscilla Presley azonban inkább az igazságra esküszik, aki több mint negyven évnyi hallgatás után nyilatkozott exférje halálának valódi okáról.
1977 nyarán sokkolta a világot a hír, hogy elhunyt a rock'n'roll műfaj úttörő csillaga, Elvis Presley. A mai napig csak a Királyként emlegetett zenészt 42 évesen érte a halál, amikor egy augusztusi éjszakán a fürdőszobájában tartózkodva rosszul lett és összeesett. A hivatalos közlemény szerint Elvis halálát szívinfarktus okozta, egykori felesége szerint azonban sokkal inkább öngyilkosságról beszélhetünk. 
 
A Dallasból ismert színésznő a hamarosan az HBO-n debütáló Elvis Presley: The Searcher dokumentumfilm kapcsán törte meg a csendet volt férje halálával kapcsolatban, aki szerint Presley tudatos döntés révén gyógyszerezte be magát. A halálhír megerősítését követően sok rajongó támadta a sztár közelebbi hozzátartozóit, hogy miért nem akadályozták meg Elvis mentális leépülését, azonban Priscilla elmondása szerint koránt sem volt egyszerű a helyzet. 
 
„Senki nem mondhatta meg Elvisnek, hogy mit csináljon. Egyszerűen nem!” - mesélte a 72 éves díva. „Előbb vágott ki az életéből, mint macskát tojni. Sokan megpróbálták, de egyszerűen lehetetlen volt”. Mrs. Presley szavait a Király búcsúlevelei is alátámasztják, amelyekben nyíltan leírja, hogy már nem képes felvenni a harcot a gyógyszerfüggőséggel, így inkább véget vet életének. 
 
(nme.com) 
 
2018.04.10
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.