Kedvenc helyek

Hungarian Pink Floyd Show

Nem mindennapos élményben lesz részük április 28-án a Csili Művelődési Központba látogatóknak. A magyar tribute zenekar a rockzene történetének egyik legkiemelkedőbb zenekarát, a Pink Floydot idézi meg.
A Hungarian Pink Floyd Show zenekar 2004-ben alakult az egyik valaha volt legsikeresebb rockzenekar tiszteletének jegyében. A Csili Művelődési Központban tartanak rendhagyó koncertet, amire olyan különlegességekkel készülnek, mint intelligens lámpák, lézerjáték, nézőtér mentén mozgó és különleges hatásokat produkáló, hatalmas homorú tükör, fénybábuk és a Pink Floyd koncertjein látott jellegzetes kör alakú kivetítő. A héttagú banda eddigi legnagyobb volumenű koncertjeként készül április 28-ra.

A koncert délutánján Viczián Pál fotóművész hazai és külföldi rockzenészekről készített munkáiból összeállított kiállítást is megtekinthetnek a résztvevők, az esti show-ról pedig koncertfilm is készül.
2018.04.12
|


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.