Kedvenc helyek

Hungarian Pink Floyd Show

Nem mindennapos élményben lesz részük április 28-án a Csili Művelődési Központba látogatóknak. A magyar tribute zenekar a rockzene történetének egyik legkiemelkedőbb zenekarát, a Pink Floydot idézi meg.
A Hungarian Pink Floyd Show zenekar 2004-ben alakult az egyik valaha volt legsikeresebb rockzenekar tiszteletének jegyében. A Csili Művelődési Központban tartanak rendhagyó koncertet, amire olyan különlegességekkel készülnek, mint intelligens lámpák, lézerjáték, nézőtér mentén mozgó és különleges hatásokat produkáló, hatalmas homorú tükör, fénybábuk és a Pink Floyd koncertjein látott jellegzetes kör alakú kivetítő. A héttagú banda eddigi legnagyobb volumenű koncertjeként készül április 28-ra.

A koncert délutánján Viczián Pál fotóművész hazai és külföldi rockzenészekről készített munkáiból összeállított kiállítást is megtekinthetnek a résztvevők, az esti show-ról pedig koncertfilm is készül.
2018.04.12
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.