Kedvenc helyek

Gwen Stefani csak egy lány, aki hamarosan Las Vegasban koncertezik

Hamarosan egész Las Vegas Gwen Stefanival bulizhat majd, ugyanis a „hollaback girl” kihirdette legújabb show-szériáját, amelynek a világhírű Planet Hollywood ad majd otthont huszonöt estén keresztül.
A bűnök városa Gwen Stefanit is elcsábította: Britney Spears és Jennifer Lopez után a kortalan díva is beáll a rezidens előadók sorába, hogy állandó házigazdaként szórakoztassa a vegasi közönséget. A 48 éves énekesnő legutoljára 2016-ben koncertezett a This Is What The Truth Feels Like turnéjával, azonban akkor is csak Észak-Amerikában, így a nemzetközi rajongóknak ismét mélyen a zsebükbe kell nyúlni, ha élőben is szeretnék hallani kedvencüket. 
 
A nagy valószínűséggel telt házas előadásokra azonban nem csak a szórakozás miatt, hanem jótékonyságból is érdemes lesz elmenni, ugyanis Stefani minden egyes eladott jegy után 1%-ot felajánl a Cure 4 The Kids Foundationnek, hogy így támogassa a speciális egészségügyi ellátást igénylő gyerekek jövőjét. Az egyelőre 25 dátumra meghirdetett show a Just A Girl nevet kapta a No Doubt együttes (Gwen egykori zenekara – a szerk.) 1995-ös slágere nyomán. A rezidensség június 27-én veszi kezdetét, és 2019 márciusában ér majd véget. 
 
(rollingstone.com) 
2018.04.11
|


Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.