Kedvenc helyek

Bankot rabolt Taylor Swift miatt egy őrült rajongó

Kétségkívül Taylor Swift napjaink legbefolyásosabb énekesnője, azonban vannak olyanok, akik képesek miatta bizarr dolgokat is elkövetni.
Virágcsokor, bonbon, gyertyafényes vacsora? Túlságosan elcsépelt dolgok ahhoz, hogy valaki elcsábítsa kiszemeltjét – így gondolta ezt egy connecticuti férfi is, aki meglehetősen nagy lépésre szánta el magát, hogy lenyűgözze szerelmét, Taylor Swiftet. A 26 éves Bruce Rowley pár napja tért be Ansonia városának egyik bankjába, ahol négyszázezer magyar forintnyi készpénzt követelt az ügyintézőtől, majd Swift villája felé vette az irányt, hogy a megszerzett pénzösszeget átadja a világhírű popdívának. Taylor azonban nem tartózkodott otthon, így a pénzt a kerítésen keresztül kezdte udvarába dobálni, mielőtt a rendőrök őrizetbe vették volna. 
 
A TMZ jelentése szerint a merénylet során erőszakos támadás nem történt, sőt, még fegyveres fenyegetésre sem került sor. A fanatikus rajongót őrizetbe vették, azonban óvadék ellenében szabad lábon védekezhet az eljárás lezárásáig. Nem hiába: a szerelem nem ismer határokat. 
 
(nme.com) 
2018.04.12
|


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.