Kedvenc helyek

Pre-Opening - Neelix (D), Droplex, Corner, Zareh Kan, P.A.N.D.O.R.R.A, Milair

[ progressive / trance ]
Budapest, Rio Budapest, 2018. április 21. 22:00
Nemcsak a virágok és féregjáratok nyílnak, de a szabadtéri helyek is. A Rióban az Insomnia csapata jövőbe mutató trance és house bevetésével készül, melyet Hamburgból transzportál: a sci-fi-rajongó Henrik Twardzik fogja kiadni az Indulás!-parancsot.
A Voyager nevű, Star Trek űrhajó szakácsának nevét választotta a 42 éves producer, aki 2005-ben új fejezetet nyitott a progressive trance hajónaplójában, a No Way To Leave-vel. A hamburgi Glamour Studios egyik alapítója lemezein bátran vált teret, és nem átall progressive house, electro, sőt: pop elemeket is beépíteni. A több műfaj mélységeibe is merészkedő úr nevét a Tomorrowland, a Nature One és a Boom fesztiválozói is megjegyezték. The Sun című, hibrid anyaga mellett hazai részről future minimal, deep house és hipnotikus trance is szól ezen a csillagfényes esten. 
 
Jegyár: 2000-3000 Ft 
Air
2018.04.13
|


Játék
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.