Kedvenc helyek

Két új dallal robbantott Nicki Minaj

Visszatért a Young Money dívája, habár sosem tűnt el igazán – a rapkirálynő mindig hallatta a hangját egy-egy közreműködés erejéig, azonban most két saját dallal örvendeztette meg rajongóit, amelyek régóta várt negyedik stúdióalbumának első hivatalos beharangozói.
Négy hónapnyi közösségi távollét után rögtön két új szólószerzeménnyel rázta fel az internetet Nicki Minaj. A trinidadi MC legutoljára egy éve ilyenkor jött ki új szerzeményekkel, akkor egyszerre három slágert is premiereltetett, és bár most kevesebb számmal érkezett, a siker ettől függetlenül most sem maradt el: a Capcom's Street Fighter videojáték amazonja után elnevezett Chun-Li dal rögtön az amerikai iTunes első helyén nyitott, amit a Minaj-jelenség védjegyévé vált Barbie alteregó új himnusza, a Barbie Tingz követ a dobogó második helyén.
 

 
Az utóbbihoz hamarosan kisfilm is érkezik, amely feleleveníti Nicki korábbi stílusát; a dalpremierrel párhuzamosan bemutatott videorészletben ismét előkerült a színes paróka és a habos-babos babajelmez is, amiken sokszor meghökkentünk Minaj korai éveiben. A Starships dívája a tervek szerint még a nyár előtt szeretné megjelenteti új albumát, amit már többször pályafutása csúcspontjaként definiált.

(billboard.com)

2018.04.15
|


Játék
Alig egy éve annak, hogy a rockklasszikusok feldolgozásában utazó belga hetesfogat először hallatott magáról.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.