Nyerj páros jegyet az XXS programsorozatra, a Trafóba!

Két este, négy produkció. Kaland. Találkozás. Sötétség és fény. Mozgás és favágás. Hullik is rendesen…
Alkotók, akik dolgoznak, akik rövid produkciókban is szabadon mernek gondolkodni, nem ismernek sem félelmet, sem műfaji határokat. Élő zene és tánc, vetítés és animáció, cirkusz és minden más.
 
Helyszín:
 
Trafó – Kortárs Művészetek Háza 
 
Program: 
 
április 20.  
 
20:00: Simkó Beatrix (HU) – Jenna Jalonen (FI): Long time no see! 
 
Beatrix Magyarországon született és Németországban él. Jenna Finnországban született és Belgiumban él. Egyikük barna, másikuk szőke. Egy magasságúak, ugyanannyi izmuk van. Akrobatikusak, kedvelik a gőzt, a párát és a vizet. Közép-kelet- és Észak-európai régióból származó Y-generációs nők. Az egyik őseit a törökök, a másikét a svédek uralták. Pálinkát és Koskenkorvat isznak. Majdnem testvérek, de mégse. A Long time no see! előadás kiindulópontja egy magyar és egy finn táncos-koreográfus barátságából és szakmai együttműködéséből fakad.
 
április 21. 
 
19:00: Sir Alice (F)- Cristina Kristal Rizzo (I): Humpty Dumpty 
 
Egy francia zenész, egyenesen a Nouvelle Vague-ból meg az olasz kortárstánc szcéna egyik kiemelkedő alakja nagyot gondolt, megmutatják, hogy egy rövid, ám annál intenzívebb női rituáléban, hogyan lehet a teret és az időt átalakítani. Kevés, ám annál fenyegetőbb eszközt használnak: 6 megafont és a saját testüket.
 
20:30: MP5 / Teho Teardo (I): Phantasmagorica  
 
Zene, képek és sötétség fuzionál 25 percre. Fantáziavilág, amely a tudatalattira koncentrál. Két olasz művész, egyikük meghatározza a teret és a mozgóképet, másikuk adja a zenét. MP5 fekete-fehér rajzai elevenednek meg a legkülönbözőbb animációs technikák révén. A látvány mozgatóerejét, dramaturgiáját azonban Teho Teardo élőzenéje irányítja és szabja meg.
 
21:30: Claudio Stellato (BE): 2 
 
Claudio Stellato cirkuszművész és táncos. Most kinyitja a próbaterem ajtaját és megmutatja, hogyan lehet az egyszerű gesztusokat különössé, érdekessé formálni. Transzformálni. Dolgozik testtel/testen és tárgyon/tárggyal.
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a rendezvényre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
(8 kép)
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.