Kedvenc helyek

Több rekordot is megdöntött Beyoncé coachellás fellépése

Megérte egy évet várni Beyoncé fellépésére: jött, látott és mindenkit leénekelt a porondról. Az r'n'b díva hatalmas show-t csinált a Coachella fesztivál nyitóhétvégéjén, amely a közönség és a szakma elismerésén felül több rekordot is magáénak tudhat.
Napok óta Beyoncé lehengerlő fellépésétől hangos a világsajtó. Az aranytorkú díva a tőle megszokott profi előadással nyitotta a Coachella fesztivált, amely méltóbb nyitányt nem is kaphatott volna Kalifornia legnevesebb rendezvényeként. Bey egy 24 számból álló repertoárral készült a fellépésre, amit a nagyzenekaros felálláson felül egy tucat táncossal és lehengerlő látványvilággal színesített. Nem csoda tehát, hogy a fiatalokat megszégyenítő előadás nemcsak a jelenlévőket, hanem az otthon ülő nézőket is lenyűgözte; Mrs. Carter fellépésének élő közvetítése rekord nézőszámot produkált, valamint erről érkezett a legtöbb tweet a Coachella történetében. 
 
Kevesen tudják, de már az önmagában történelmi pontnak számít, hogy a Single Ladies énekesnője egyáltalán fellépett a fesztiválon, ugyanis ő az első afroamerikai női előadó, akit headlinerként köszönthetett az indiói közönség. Beyoncé a fellépés során több vendégelőadóval is színpadra lépett, ilyen volt egykori bandája is, a Destiny's Child is, amit kifejezetten a koncert miatt hívott újra életre a 2013-as superbowlos újraegyesülésük után – ezzel pedig megtiszteltve a triót azzal, hogy ők az első lánycsapat, aki bemutatkozhatott ezen a fesztiválon. 
 
Az immáron háromgyerekes anyuka az eredeti tervek szerint a tavalyi évben lépett volna fel a Coachella színpadán, azonban váratlanul jött terhessége keresztezte a dolgot, így ezért halasztották 2018-ra a koncertjét, helyette pedig Lady Gaga szórakoztatta a közönséget.  
 
(nme.com) 
2018.04.16
|


Játék
A tízéves Fortepan anyagából vonultat fel egy több mint háromszáz darabos válogatást a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.