Miért kulacs?

Mert kényelmes és környezetbarát megoldás
Ahelyett, hogy naponta gyártanád a PET-palack-hulladékot, használj kulacsot! Ráadásul a felhozatalban Európában gyártott darabokat is találsz, így a hosszú utaztatással sem terheled a bolygót. A Föld Napja környékén ennyit megtehetsz az otthonodért.

Linkek

Egy jó fogás 
 
Egy nő akkor is nő, ha környezettudatos! Stílusos kulacs a vagány, tudatosan élő nőknek, akiknek fontos a környezet és a harmónia. Kézbe illő, kecses forma borosszilikát üvegből.  
 
Itthon is a trópusokon 
 
A Monstera deliciosát, népszerűbb nevén könnyezőpálmát vagy filodendront akkor is felismered, ha nem vagy szobanövényguru. Ha várakoztál már postán, gyógyszertárban vagy bármilyen hivatalban, biztosan találkoztál vele. A növény a közintézményekből szép lassan átszivárgott a használati tárgyakra és a ruhákra is, hiszen szív alakú, hasogatott levelei felkapott dekorációs mintává avanzsáltak. Miért éppen a kulacsok maradnának ki a sorból? 
 
Mintamánia gyerkőcöknek 
 
Mutasd a kulacsod, megmondom, ki vagy! Vicces szörnyecskék, vidám halak, csajszis minták. Miért ne tükrözhetné a kulacsod is az egyéniségedet? Bohókás vagy, ábrándozó vagy állatszerető? Színes, vicces és nagylányos kulacsok kirándulásra, uzsonnacsomagba, edzésre. BPA-mentes anyagból készültek, persze hogy újrahasznosíthatók és mosogatógépben is moshatók.  
 
Kettő az egyben 
 
Sportolás és kirándulás közben praktikus, ha a kulacs könnyű. Ha pedig kétfunkciós, az külön öröm. A kétféle kupak segítségével folyadékot is ihatsz és smoothie-t is szürcsölgethetsz belőle. A lényeg: ha tudod, mit jelent egészséges, környezettudatos és sportos életmódot folytatni, ráadásul saját magad készíted a smoothie-dat, minden szempontból nagyon trendi leszel. 
 
Üveg és textil 
 
Átlátszó és átlátszatlan, kemény és puha, törik és szakad. Más a szemnek, más a tapintásnak, más a fülnek. De az ellentétek vonzzák egymást. Így lesz a filcborítású üvegkulacs tökéletes egysége két különböző minőségnek. Valahogy más érzés inni belőle. Nem tudni miért, de más. 
 
 
www.myequa.hu
 
Promóció
2018.04.17
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.