Kedvenc helyek

Júniusban debütál Drake új albuma

Jobb lesz, ha a Drake-rajongók hamarosan kipörgetik a rapper még szinte ropogós Nice For What dalát, ugyanis a kanadai sztár nyár elején egy tucatnyi friss szerzeménnyel szórja meg közönségét.
Bejelentette soron következő, immáron ötödik nagylemezének érkezését Drake. Napjaink egyik legsikeresebb hiphopsztárja legutóbb két évvel ezelőtt jelentkezett stúdióalbummal, ami többek között az év albuma címért is versengett a 2017-es Grammy-díjátadón. A rapper a köztes időszakban sem unatkozott, ugyanis tavaly márciusban adta ki More Life című mixtape-jét, amit a slágerlistákat uraló God's Plan dal követett. A szerzemény hamar a közönség kedvencévé vált, a hozzá forgatott videóról nem is beszélve, ami két hónap alatt közel 400 milliós nézőszámot produkált a VEVO-n. A God's Plan 11 héten át szerepelt a Billboard-toplista élén, amit nem sokkal utána a szintén Drake nevét dedikáló Nice For What váltott.  
 
A harmincegy éves szupersztár Instagram-oldalán jelentette be új korongjának érkezését, aminek címét és dátumát stílusosan a kabátjának hátuljára felvarrva osztotta meg a nagyérdeművel: a Scorpion című anyag még a nyári dömping előtt kikerül majd a boltok polcaira, ezzel bebiztosítva helyét az idei fesztiválszezon aláfestő zenéi között. 
 

 
(billboard.com) 
2018.04.17
|


Játék
Harmincnégy éve virul ez a New Jersey-i banda, és eddig még sosem jártak Budapesten.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.