Kedvenc helyek

Filozófiakönyvet ír Kanye West

Az amerikai rapper ismét tollat ragadott, azonban most nem dalszövegírás miatt: Kanye a The Hollywood Reporternek adott nyilatkozatában árulta el, hogy hamarosan napvilágot lát első könyve, ami filozófiai témákat boncolgat majd.
Kanye West egy ideje már nem mutat aktivitást zenei fronton, helyette inkább új vízekre evezve bontogatja szárnyait. Láthattuk már modellként, nem olyan rég saját nevével fémjelzett ruhakollekciót dobott piacra, legfrissebb tervei szerint pedig hamarosan a könyvesboltok polcairól köszön vissza közönségének. 
 
A huszonegyszeres Grammy-díjas MC a The Hollyood Reporternek adott interjújában mesélt arról, hogy a közeljövőben szeretne kiadni egy könyvet, amelyben filozófiai gondolatokat prezentálna a saját szemszögéből – legyen szó múltról, jelenről vagy jövőről. A rapper elmondása szerint a Break The Simulation című könyv nem egy tipikus celeb iromány lesz, ugyanis ez sokkal inkább az önmegvalósításról szól, így például saját Twitter-bejegyzéseit formálja majd egy kerek egésszé. 
 
„Ez a saját könyvem, amit én magam írok. Egy kiadó vagy publicista sem fog beleszólni, hogy mit és hova, illetve hány oldalon keresztül írjak. Nem üzletből csinálom, ez egy ösztönös cselekvés, aminek felszínre kell törnie” - magyarázta Kanye a könyv miatt újra aktivált Twitter-profilján. 
 
(nme.com) 
2018.04.19
|


Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.