A világító cipőfűző és a villámgyors banánszeletelő lesz a legújabb kedvenced

Rendelj kínait - 39. rész
Egy kis méretű, de hasznos barkácskellék és egy nélkülözhető, ellenben nagyon praktikus konyhai kiegészítő még bármelyik háztartásban elfér. Rendelj kínait cikksorozatunkban mutatunk még egy különleges kerti lámpát, valamint egy olcsó és nagyon divatos fluoreszkáló cipőfűzőt.
Xiaomi Wowstick elektromos csavarbehajtó – Kis kütyük csavarozására 
 
Az elektromos csavarbehajtók nagyon jópofa barkácskellékek. A kötőelemek becsavarása nagyon fárasztó lehet kézzel, ha sok alkatrésznél kell megcsinálnunk ugyanazt a mozdulatsort. Ezért is szoktak elektromos eszközt használni erre a célra. A hagyományos gépek közepes méretű csavarokhoz lettek tervezve, amikkel a legtöbb otthon használatos méretet be tudjuk hajtani, de ha kicsi elektromos kütyüt kell szét- és összerakni, akkor már megáll a tudomány. 
 
Ezért is jó a Xiaomi Wowstick a háznál, ami sokkal kisebb csavarfejekhez lett tervezve. Ennek megfelelően a kütyü kinézete is légies, inkább egy finomszerkezet hatását kelti, nem pedig egy drabális szerszámét. Még egy elegáns tok is jár a géphez, amiben tárolhatjuk, ha éppen nincsen használatban. Tartozék továbbá egy 18 darabos bitkészlet is, amit szintén a saját tárolójában lehet tartani. Az elektromos áramot két darab AAA méretű elem szolgáltatja, amit nem érdemes akkukkal helyettesíteni, mert kisebb lesz a nyomaték az alacsonyabb feszültségérték miatt.  
 
A szerszám telefonok, órák, vagy egyéb kis gépek szerelésekor jön jól igazán. A nagyobb csavarokat egyáltalán nem viszi, de nem is arra találták ki. Működés közben egy LED is megvilágítja a munka helyét, így elősegítve a szerelést. Gondolhatnánk, hogy egy ilyen eszköz túl drága ahhoz, hogy csak évente párszor használjuk, de szerencsére nem így van. A különböző formájú és méretű bitekkel felszerelt csavarbehajtó csak 8000 forintba kerül. 
 
Link >>
 
Banánszeletelő – Karikázd fel a banánt egyszerűen! 
 
Konyhai kiegészítőkből sosem lehet elég, illetve talán mégis, de egy banánkarikázó készülék mindig jól jöhet. A neve ellenére nemcsak banánt, de minden más hengeres összetevőt is ugyanúgy el lehet vágni vele. Például akár a virsli is pillanatok alatt karikázható az eszközzel. Egyszerre 5 karika szelhető egy nyomással, amik ugyanolyan méretűek lesznek, így esztétikusabb is tálalásnál, mint simán késsel felvágva. A működési elve hasonló egy ollóéhoz, csak egy helyett 5 darab élpárral rendelkezik. A kínai konyhai kiegészítők általában nem túl drágák, és ez most sincs másként, mivel a banánszeletelőt már 1500 forintért megrendelhetjük. 
 
Link >>
 
Fluoreszkáló cipőfűző – Vissza a jövőbe egy cipővel 
 
A kultikus film önbefűzős cipőjét már legyártotta a Nike, ám nyilván horribilis áron lehet csak hozzájutni. De búslakodásra semmi ok, hisz sokkal kevesebb ráfordítással is nagyon menővé változtathatjuk a lábbelinket. A fluoreszkáló cipőfúzőt inkább gyerekeknek találták ki, de számukra nagyon jópofa kiegészítő. A speciális anyag a napfényt „szívja” magába, majd utána 5-8 órát világít a sötétben. Többféle színben is kapható, létezik belőle kék, zöld, rózsaszín, fehér és sárga variáns is. Egy próbát mindenképpen megér a megvétele, hiszen mindössze 300 forintért juthatunk hozzá egy párhoz. Ez körülbelül annyi pénz, amennyiért itthon egy teljesen átlagos cipőfűzőt kapunk. 
 
Link >>
 
Napelemes kerti lámpa – Hangulat a tetőfokon 
 
A kerti lámpák forgalmának a fellendülése mindig a nyár beköszöntének a jele. Mindannyian szeretjük a kerti bulikat és az azokat hangulatossá varázsoló kiegészítőket. A jelenlegi lámpa is különleges atmoszférát teremt, hisz igazi tűzeffekttel rendelkezik. Úgy villog a 75 darab LED a lámpásban, hogy az a tűz tökéletes illúzióját adja. A kinézetével is feldobja a hangulatot, mert egy hagyományos bányászlámpa formavilágát tükrözi, de modernizált formában. Az áramellátását napelemmel oldják meg, ami megfelelő a kültéri használathoz, és kiemelkedően környezetbarát is. A tetején egy erős csipesz is található, ami arra szolgál, hogy egy masszívabb faágra is fel tudjuk erősíteni. Mindezért 5200 forintot kell fizetni, ami jó árnak számít. 
 
Link >>
www.rendeljkinait.hu
2018.04.20
|
(17 kép)


Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.