Kedvenc helyek

Elhunyt Avicii, a világ egyik legnépszerűbb lemezlovasa

Az egész világ gyászolja a tragikus hirtelenséggel elhunyt Tim Berglinget, művésznevén Aviciit, akire péntek késő délután találtak holtan egy maszkati luxusnyaralóban, Ománban. Avicii mindössze 28 éves volt.
Egy újabb tehetséges csillag fénye hunyt ki a zeneipar egén. Ezúttal a fiatal DJ és producer, Avicii hagyta árván közönségét, akit huszonéves kora ellenére a szakma legnagyobbjaként ünnepeltek. Avicii távozásának híre mindenkit sokként ért, a rajongókon kívül kollégái is a svéd zenészt gyászolják, aki egy ideje már a rivaldafénytől távol élte mindennapjait. A lemezlovas még két évvel ezelőtt, 2016-ban jelentette be, hogy nem vállal több élő fellépést arra hivatkozva, hogy szeretné magát új területeken is kipróbálni, és megélni az élet minden pillanatát, amire a zenei mókuskerékben már egyre kevésbé lát esélyt. 
 
A hivatalos sajtóközleményben a halál okát nem közölték, de a TMZ információ szerint Avicii évek óta súlyos alkoholproblémákkal küzdött, ami végül hasnyálmirigy-problémákat eredményezett nála. Ettől függetlenül a zenészt vendégül látó Muscat Hills Resort egyik alkalmazottja azt nyilatkozta, hogy ottléte alatt remekül érezte magát náluk és végig jókedvűnek látszott, halála előtt a rajongóival is találkozott és még fotózkodott velük. Nyugodjék békében! 
 

 
(pitchfork.com) 
2018.04.21
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.