Nyerd meg a The Foreheads Flawed Queens című lemezét!

Két kislemez után első nagylemezével tér vissza a regresszív posztpunkrockot játszó The Foreheads zenekar. A magyar palettán hiánypótló szerepet betöltő együttes öt évvel ezelőtt alakult négy huszonéves fiatal kósza gondolatából, akik hirtelen felindulásból elhatározták, hogy zenéjükkel egy kicsit szórakoztatóbbá és „pankosabbá” teszik majd a világot.
Az április 26-án debütáló, tizenhárom számot felvonultató Flawed Queens album éppen ezért sokkal több a formáció életében, mint egy újabb, a nevükkel fémjelzett zenei anyag; a kezdeti, akkor még bizonytalan szárnypróbálgatások és örömzenélések tükrében az érkező lemez már most egy meghatározó mérföldkővé avanzsálódott számukra. 
 
„Azért is nagy esemény a zenekar életében a nagylemez, mert nem indultunk konkrét célokkal, csak mentünk előre. Most pedig, jobban belegondolva, hihetetlen, hogy a munkánk beérik, eljutunk odáig, hogy a saját nagylemezünket foghatjuk a kezünkben. Isteni érzés ez, hogy ennyi munka, idő és energia esszenciája összesűrűsödik egy tárgyba, szédítő! Ezek után már csak azt reméljük, hogy a hallgatóságnak is tetszeni fog a lemez, és hogy amikor élőben is bemutatjuk majd, akkor tovább tudjuk adni azt a sok energiát, amit kapunk ettől a mérföldkőtől” - mesélte Énekes László, a banda frontembere. 
 
Ha szeretnéd megnyerni az albumot, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Trafó, 2018. december 15. - 2019. január 27.
 
január 17 - 23.
 
Budapest, Magyar Színház, január 22. 11:00
 
Budapest, Bálna, 2018. december 22. - 2019. február 23.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.