Kedvenc helyek

Nincsenek gyanús körülmények Avicii halála körül

Nincsenek bűncselekményre utaló gyanús körülmények Avicii világhírű svéd DJ halála körül - közölték az ománi hatóságok. A Tim Bergling néven született Aviciit Omán fővárosában, Maszkatban találták holtan múlt pénteken. A 28 éves DJ halálának okát nem hozták nyilvánosságra.
Az ománi királyi rendőrség közlése szerint „két halottszemle lefolytatása után” kizárták a bűncselekmény lehetőségét. A svéd DJ nyaralni volt Ománban, ahová már a családja is kiutazott, hogy hazaszállítsa holttestét Svédországba. 
 
Avicii korábban akut hasnyálmirigy-gyulladásban szenvedett, amelyet részben a túlzott alkoholfogyasztás okozott. 2014-ben eltávolították az epehólyagját és a vakbelét, ezért sok fellépését lemondta, hogy meggyógyuljon.
 
A hétvégén több ezer rajongó gyűlt össze Stockholm központjában, hogy lerója tiszteletét a zenész előtt, akinek olyan slágerek kötődnek a nevéhez, minta a Wake Me Up! és a Levels. Hollandiában is megemlékeztek a zenészről: templomi harangokkal szólaltatták meg leghíresebb számait.
 

 
Zenésztársai is világszerte megemlékeztek Aviciiről, akit „zseniként" és „érzékeny, alázatos" emberként írtak le. Calvin Harris skót lemezlovas, énekes, dalszövegíró és producer szerint kollégájának „óriási lelke volt, amelyhez szenvedély és rendkívüli tehetség párosult, és akire még sok minden várt az életben". Diplo amerikai DJ „nemzedéke legjobbjának" nevezte Aviciit. 
 
A svéd DJ halálát követően legnagyobb slágerei újra felkerültek a brit kislemez- és albumlistákra. 
 
(MTI) 
 
2018.04.24
|


Játék
Sherlock Holmes, a világ első magándetektívje mindig olyan furcsa volt, hogy az már vicces. Will Ferrell szerencsére nem tiszteli a tekintélyt – egy Saturday Night Live szkeccsben már bebizonyította, hogy milyen volna Holmes, ha ő játszaná.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.