Kedvenc helyek

Óbuda Napja

Budapest, Óbuda, május 4 - 5.
Lassan 72 órásra duzzad Óbuda Napja, és ez nem csak a budai polgári közönség számára jelent jót: már csütörtökön kiállítások nyílnak, majd pénteken felbőgnek a hangfalak is. A „nulladik napon” Varga Liviusék invitálnak a Kutya Vacsorájára, a Fő térre.
Az altersanzonok után, második fogásként az Ivan & the Parazol beatkorszakot idéző műsora következik. A szombat délelőtt a gyermekeké, sziesztaidőben pedig komolyabb muzsikák csendülnek fel. Négytől a Fő téren folytatódik a hippi életérzés: most a Blahalouisiana csapatával, akik után a Budapest Voices a cappella feldolgozásait hallhatjuk. Eközben a Kobuciban Petruska pengeti gitárját, aki a folk-pop Nana Vortex szupergruppnak adja át a terepet. Nyolctól Békásmegyeren Charlie ráspolyos hangja zeng fel, míg a Fő teret a Lovasi-Lecsó-féle alterock Kiscsillag ragyogja be. 
 
Ingyenes! 
Air
2018.04.26
|


Játék
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.