Kedvenc helyek

Új zenén dolgozik Mick Jagger

A Rolling Stones legendás frontembere, Mick Jagger az Independent IE-nek adott interjújában hintette el, hogy bár gőzerővel készülnek májusban startoló stadionturnéjukra, a próbák között a dalírás sem marad el – azonban arról, hogy ezek milyen céllal készülnek, maga a zenész sem tudott biztosat mondani.
A brit zenekar rajongói már tűkön ülve várják a banda hosszas kihagyás után megvalósuló európai turnéját, azonban most eggyel több okuk lehet az izgalomra: a négyes fogat frontembere, Mick Jagger elárulta, hogy jelenleg új dalok szerzésén ügyködik, de azt még nem tudja megmondani, hogy mi lesz az új szerzemények sorsa.  
 
„Jelenleg írok” - fogta rövidre Mick. „Mostanában főként a Stones számára. Nem sokat foglalkozom a már megírt dalokkal, csak talonban tartom őket”. 
 
A friss számok valószínűleg egy albummá rendezve látnak majd napvilágot a közeljövőben, bár Jagger korábban azt nyilatkozta, hogy véleménye szerint a rajongók a koncerteken annyira nem élvezik az új számaikat – talán ennek tudható be az is, hogy a legutóbbi, 2016-os Blue & Lonesome című korongon kényelmi megoldásként már ismert bluesszámok feldolgozásait hallhatjuk a Rolling Stones nyersen rockos tálalásában.  
 
(nme.com) 
2018.04.25
|


Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.