Kedvenc helyek

Várandóssága miatt lemondta hátralévő koncertjeit Cardi B

Múlt héten még nagy pocakkal riszált a Coachella fesztiválon, most azonban mégis visszavonulót fúj születendő kislánya érdekében, így a bronxi rapper a Broccoli City fesztiválon adja utolsó koncertjét a nyári szezonban.
Karrierjének csúcsán került áldott állapotba a női rapperek legújabb szupersztárja, Cardi B. A mindössze 25 éves mogul nem olyan rég a Saturday Night Live-ban való fellépése során mutatta meg a nagyérdeműnek gömbölyödő pocakját, ezzel megerősítve a pletykalapok által régóta pedzegetett híreket. Cardi terhessége ellenére azonban egy cseppet sem lassított, időközben megjelentette első albumát Invasion Of Privacy néven, amit megannyi fellépéssel és interjúval népszerűsített.
 

 
Legutóbb a Coachella fesztivál két hétvégén ejtette ámulatba a közönséget, ahol az állapotos nőkre aggatott sztereotípiákat levetkőzve mutatta meg a közönségnek, hogyan is bulizik egy vérbeli bronxi lány. A Bodak Yellow dívája mostanra elérkezettnek látja az időt, hogy egy kicsit megpihenjen – erről egy rövid videoüzenetben tájékoztatta rajongóit Instagramon.  
 
„Szeretnék tisztázni mindent. A Broccoli Festival-os fellépésem lesz az utolsó fellépésem ebben az idényben - mert, mint tudjátok, ez a kis maca igencsak gyorsan növekszik bennem, én meg már alig kapok levegőt a nagy pörgésben. Köszönöm a megértésed” - hallható a videóban. 
 
A raphercegnő azonban megnyugtatta követőit, hogy nem tűnik el sok időre, ugyanis ősszel Bruno Mars oldalán tér vissza a 24K Magic Tour észak-amerikai állomásain.  
 
(nme.com) 
 
2018.04.26
|


Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.