Kedvenc helyek

Tarolt a Despacito a Billboard Latin Awardson

Luis Fonsi és Daddy Yankee közös szerelemgyereke diadalmaskodott a tegnap esti Billboard Latin Music Awardson: a tavalyi év legnagyobb vírusslágerét összesen hét kategóriában díjazták.
Immáron 20. alkalommal rendezték meg a latin zenéket méltányoló Billboard Latin Music Awardsot. Az idei gálán nem csak a jubileumot, hanem sok olyan előadót is ünnepeltek, akik csak az utóbbi időben kerültek igazán a figyelem középpontjába. Ilyen például az este legnagyobb győztese, Daddy Yanke, akinek nyolc trófeát sikerült besöpörnie, megelőzve ezzel a Despacito atyját, Luis Fonsit. Természetesen duettpartnere sem panaszkodhat, vírusslágerének köszönhetően hét kategória büszke győzteseként távozhatott az eseményről: többek között az Év előadója-díjat is neki ítélték oda a szakma ítészei. Habár nem sok spanyol nyelvű dalt jegyeznek neve alatt, de szintén hat jelölést váltott díjra Justin Bieber, aki a szóban forgó dal remixében működött közre Yanke és Fonsi oldalán. 
 

 
A női fronton már kevésbé volt bőkezű a szakma, ami már a jelöltek listáján is megmutatkozott; a nominálások és a díjak tekintetében is Shakira vitte a pálmát, akit ötszörös győztesként köszönthetett a show közönsége legutóbbi, El Dorado albumának köszönhetően.  
 
(billboard.com) 
2018.04.27
|


Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.