Kedvenc helyek

Harmincöt év után új dalokkal jelentkezik az ABBA

Minden idők egyik legnagyobb zenei visszatérésére készül a legendás popegyüttes, az ABBA. A svéd formáció harmincöt évnyi csendes pihenő után idén decemberben jelenteti meg visszatérő dalát.
Hivatalos sajtóközleményben adták hírül, hogy az ABBA együttes tagjai ismét visszatértek a stúdióba, hogy közel négy évtizednyi szünet után új szerzeményekkel bővítsék közös diszkográfiájukat. Az ABBA utolsó kislemezes slágere 1983-ban jelent meg Thank You for The Music néven, amit egy I Still Have Faith In You névre keresztelt dal követ idén év végén. 
 

 
A dal premierje a BBC és az NBC saját közös műsorában debütál majd, azonban az eseményen a tagok nem vesznek részt – a zenészeket ugyanis hologramokkal helyettesítik, amit az 1979-es kinézetük alapján mintáznak. Szintén erre a technológiai megoldásra épül a zenekar 2019-re betervezett turnéja is, ahol élethűre kreált hologramalakokkal bulizhat majd a közönség, tartva magukat ahhoz a kijelentéshez, hogy többet nem lépnek együtt színpadra. Nem hiába, a zenélést akkor sem lehet ABBA-hagyni! 
 
(nme.com) 
2018.04.29
|


Játék
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.