Kedvenc helyek

A Budapest Park elérte azt a szintet, amit induláskor megálmodtak

75 előadónak ad helyet az idei szezonban a Budapest Park, ahol az előző szezon óta a látvány- és hangtechnikát illetően is fejlesztések mentek végbe, és a koncertek után ismét várják a szórakozni vágyókat az éjszakai bulik.
Újra megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye. A nyitó koncertet a Margaret Island adja május 3-án.

Szintén májusban kerül sor a Fábián Juli emlékkoncertre, amin nagyjából 65 előadó vesz részt, és a koncertből befolyt pénz a Fábián Juli Alapítvány első mérföldköve lesz. Delov Jávor és Palásti Kovács Zoltán (Zoohacker) a Park sajtótájékoztatóján elmondták, hogy a koncert lehetőséget ad egy végső búcsúra a decemberben elhunyt énekesnőtől.

A Tankcsapda 2014 óta először lép fel ezen a helyszínen, ezért ezt az estét rendhagyóra tervezik. „Lukács fél évszázad bulihoz mindenképp meg kellett várni, amíg betöltöm az ötvenet, úgyhogy ennél hamarabb nem tudtunk jönni.” – mondta Lukács Laci, a zenekar frontembere.

A koncerteken kívül a hét többi napját is kitöltik programokkal, ott lesz például a Nagyszünet részleg, ahol akusztikus koncertek, kertmozik és tematikus vásárok lesznek, vasárnaponként pedig gyerekeknek szóló programsorozatokkal készülnek, amit az Eszter-lánc mesezenekar énekesnője, Kárász Eszter így foglalt össze: „A gyerekzenekarok részéről is köszönöm, hogy itt a gyerekeknek is van helye, mert ők lesznek majd a felnőtt zenekarok közönsége, és nemsokára ők fognak ott csápolni, mi meg igyekszünk őket megtanítani csápolni.”

Rimóczi Imre, a Budapest Park művészeti vezetője büszke csapatára, és így vélekedik a helyszínről: „Most már szerintem körülbelül azon a szinten van, amit megálmodtunk akkor, amikor létrehoztuk a Parkot…Valami ilyesmit szerettem volna látni akkor.”


2018.05.02
|


Játék
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.