Kedvenc helyek

Ariana Grande visszatérése megédesíti a popzenét

Harmadik nagylemezével jelentkezik Ariana Grande idén nyáron. A fiatal popcsillag két év után jelenteti meg soron következő stúdióalbumát Sweetener néven.
Még csak egy hete uralja a slágerlistákat a No Tears Left To Cry című sláger, máris beharangozta új lemezének érkezését Ariana Grande. A szupersztár tinicsillag Jimmy Fallon esti műsorában vendégeskedett, ahol többek között szót ejtett karrierjének következő állomásairól, így az új anyag címét és dátumát is elhintette. A Sweetener névre keresztelt album július 20-tól lesz hallgatható, azonban a Dangerous Woman pacsirtája addig sem hagyja lógva rajongóit: a lemez megjelenésig minden hónap 20-án megoszt valami új tartalmat az érkező anyagról, így a megjelenéséig további két single-lel örvendezteti majd meg közönségét. 
 

 
A korong címe nem véletlenül lett Sweetener, elmondása szerint ugyanis a CD-n szereplő dalok reményei szerint megédesítik majd a mindennapokat. A friss szerzemények nagy részét a világhírű slágergyáros, Pharrel William jegyzi, így Ariana nagy eséllyel ismét a lemezlisták dobogóin szerepel majd a nyár közepétől. Cukiságra fel! 
 
(nme.com) 
2018.05.02
|


Játék
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.