Kedvenc helyek

Viva Las Vegas! Új show-val tér vissza Mariah Carey

Bejelentette legújabb rezidensműsorát Mariah Carey. A Touch My Body énekesnője ősszel startoló turnéja előtt a Vegas-i Caesars Palace színháztermében is hallatja hangját néhány este erejéig.
Mariah nem szabadul Vegastól – nem mintha egyébként nagyon akarna. A világhírű előadók körében egyre népszerűbb „gyűjtőhely” sorra szippantja magába a sztárokat, hogy egy exkluzív (és busás összeget ígérő) szerződés ellenében helyhez kötve szórakoztassák a város szórakozni vágyó vendégeit. 
 
Mimi az elsők között, még 2015-ben igazolt le az egyik neves szállodához rezidens előadóként a 1 to Infinity show-jával, azonban a tavaly nyárig tartó megállapodásuk a sikeres látogatottság ellenére nem került meghosszabbításra – egészen idáig. A gyémánttorkú díva ugyanis kihirdette legújabb The Butterfly Returns című műsorát, melyet tizenkét előadáson keresztül élvezhetnek a nézők július 5. és szeptember 10. között. „Nagyon örülök, hogy visszatérhetek a Caesars Palace The Colosseum termébe egy vadonatúj műsorral” - olvasható az r'n'b sztár közösségi oldalain.
 
Carey kisasszony a rövid comeback után sem pihen meg, ugyanis az év második felében indul legújabb turnéja, amellyel az óceánon túli közönségét szórakoztatja majd Ausztrália és Új-Zéland nagyobb városaiban.  
 
(billboard.com) 
2018.05.03
|


Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.