Kedvenc helyek

Hat év után új albummal tér vissza Christina Aguilera

Jócskán megváratta rajongóit a 2000-es évek egyik legnagyobb csillaga, Christina Aguilera: a különleges hangi adottságokkal megáldott énekesnő hat év kihagyás után tér vissza a popzenei ringbe, ráadásul rögtön egy komplett albummal.
A show-biznisz senkire sem vár, és ráadásul rendkívül hamar felejt – valószínűleg ez a tény Xtinát is aggasztotta, aki úgy döntött, hogy ismét új dalokkal örvendezteti meg közönségét. Aguilera hosszas huzavona után idén nyáron jelenteti meg hatodik nagylemezét Liberation néven, ami az RCA kiadó gondozásában kerül majd a boltok polcaira június 15-én. Christina elmondása szerint a dalok témáját erősen befolyásolták a gyerekkori sérelmei és a mai világot mérgező atrocitások, így nem meglepő, hogy az új lemez egy korszak lezárásaként a felszabadulás érzése után kapta a címét. 
 

 
A friss anyagnak már a tizenöt számos tracklistjét is nyilvánosságra hozták, aminek egyik gyöngyszeme, az Accelerate már hallgatható a popsztár VEVO csatornáján Ty Dolla Sign és 2 Chainz közreműködésével. A Kanye West által producerelt track azonban nem az egyetlen duett a korongon; többek között egy Demi Lovatóval közös szám is hallható lesz rajta, amely az egyik legjobban várt szerzemény a közös sláger hírének felröppenése óta. Állítólag az énekesnő az albumot egy világ körüli turnéra is elviszi majd, ami az első koncertsorozat lesz a tíz évvel ezelőtti Back To Basics Tour óta.  
 
(nme.com) 
2018.05.04
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.