Kedvenc helyek

Új dallal indította a májust az Alice in Chains

Öt év telt el azóta, hogy napvilágot látott a legendás rockbanda The Devil Put Dinosaurs Here című stúdióalbuma. A seattle-i fenegyerekek azóta őrlángon kezelték a zeneipari jelenlétüket, mostanra azonban ismét készen állnak, hogy begyújtsák a rakétákat.
Riffekben gazdag új nótát premiereltetett az Alice in Chains. A The One You Know című sláger a zenekar első saját szerzeménye legutóbbi albumuk 2013-as megjelenése óta. A videoklippel együtt bemutatott dal az együttes nyáron érkező hatodik nagylemezének első beharangozója, amely egy rövid ízelítőt ad az Alice in Chains új anyagának stílusáról; a banda basszusgitárosa, Jerry Cantrell a Guitar World-nek ugyanis azt nyilatkozta, hogy az új anyag merőben más lesz a korábbiakhoz képest, de így is érezhetők lesznek rajta a védjegyükké vált stílusjegyek.
 

 
„Lesznek rajta súlyos, csúnya, gyönyörű és szeszélyes dolgok is. Húsz órán át stúdiózni nem olyan jó buli, de nagyszerű munka. Mindig megpróbáljuk kialakítani a saját kis közösségi terünk, és elkülöníteni azt a biznisztől. Tehát most is ott vagyunk… játszunk a homokozóban, ilyen ez az új anyag is. Mindig ugyanabban a városban találkozunk, és mindig ugyanabban a helységben egyesülünk” - mesélte Cantrell. 
 
(nme.com) 
2018.05.05
|


Játék
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.