Így vigyázzunk az értékeinkre!

Rendelj kínait - 39. rész
Legyen az egy mobiltelefon, egy apró csavar, a ruhánk vagy a háziállatunk, fontos, hogy megóvjuk a különböző viszontagságoktól. A hordozható ételhordó a kutyánk kényelmét biztosítja útközben, ráadásul a vízálló multifunkciós táskában is elfér, a hőálló szerelőtálca bütykölésénél lehet nagy segítség, míg a mini mobil a veszélyesebb terepekre való.
L8Star BM10 – Mini telefon 
 
Az átlagos okostelefonok nagyon jó készülékek a mindennapokban, de akad olyan élethelyzet, amikor nem túl praktikusak, mivel vagy féltjük őket, vagy méretüknél fogva nem alkalmasak a használatra. Gondolhatunk itt teljesítménytúrákra, fizikai munkavégzésre vagy bármi egyéb szabadidős elfoglaltságra. Például egy keményebb kerti munkálkodás esetén sem szeretjük magunkkal hordani az értékeinket, hiszen könnyen beeshetnek a kapa alá és ripityára törhetnek. Ennek persze nem feltétlenül kell megtörténnie, de készülékeink valóban ki vannak téve a munka viszontagságainak, úgyhogy akár így is járhatunk. Az alább bemutatott telefon nem okos, nem szép, viszont nagyon olcsó, és biztosan nem fogjuk sajnálni egy esetleges elvesztésnél vagy tönkremenetelnél. 
 
Már méretre is nagyon meggyőző a kütyü, körülbelül akkora, mint egy normál méretű öngyújtó, tehát bármelyik zsebünkben tárolhatjuk. Funkcióit nem lehet hosszan taglalni, de két SIM-kártyát tud fogadni a készülék, és még Bluetooth-t is kezel. A zenehallgatásról sem kell lemondanunk, mert MP3-at is let tud játszani, illetve a tárhely micro-SD-kártyával bővíthető. A kiszedhető, 350 mAh kapacitású akkumulátorral az üzemidő 120 óra. A leírások alapján a készülék kis teljesítményen sugározza ki a rádiójeleket, ami élettani szempontból lehet előnyös. A kicsi telefonhoz alacsony ár párosul, mindössze 5300 forintért meg is rendelhetjük a kütyüt, és saját magunk is nyúzhatjuk mostohább körülmények között. 
 
Link >>
 
JAKEMY JM-Z16 – Szerelőtálca 
 
Az apróbb szerelések elkerülhetetlenek egy háztartásban. Van, hogy a gyerek okostelefonja romlik el, vagy épp a kávéfőző mondja be az unalmast. Ilyen esetekben elő kell kaparni a szekrény legalján gubbasztó szerszámosládát és némi bütykölgetésbe kell kezdeni. Az alapfelszerelés szinte mindenhol fellelhető, de egy szerelőtálca sem árt, hogy könnyebben haladjunk. Ez a kiegészítő egy gumilap, amiben különböző rekeszek találhatók. Ezekben lehet a már eltávolított csavarokat és az egyéb alkatrészeket tartani, amíg nincs rájuk szükség. Az anyaga hőálló, így nem kell aggódni a hőlégfúvó alkalmazása esetén sem. A szerelés kulturáltabb lefolytatásához elengedhetetlen ez a kiegészítő, ami 5000 forintba kerül, de ez meg is térül, amikor nem veszítjük el a bütykölés alatt álló telefonunk apró csavarjait.  
 
Link >>  
 
NatureHike multifunkciós vízálló tartó – Maradjanak szárazon az értékeink! 
 
A túraszezonban a legszebb és egyben legrosszabb dolog az eső. Elképesztően gyönyörű a természet a nyári zivatarok minden fázisában, de ha nem tudunk előle fedett helyre behúzódni, már nem is annyira kellemes. A túrázók sokszor nem állnak meg egy-egy zuhé miatt, de ez esetben fennáll annak a kockázata, hogy elázik minden holmijuk. Erre megoldás lehet egy vízhatlan táska, de ha nincs olyanunk, akkor elég lehet egy esőnek ellenálló tároló is. A NatureHike szatyornak annyi a különlegessége, hogy biztosan nem enged be egy esőcseppet sem. Létezik kettő- és ötliteres verzióban is, amibe a legtöbb cuccunk belefér. Felakasztható a fülénél fogva a táskára, de simán csak be is lehet dobni a többi holmi közé. A kisebbik verzió csak 1300 forint, amiért szinte ajándék egy ilyen túrakellék. 
 
Link >>
 
Kettő az egyben ételszállító – Igyunk és együnk! 
 
Az alábbi terméket úgy reklámozzák, hogy háziállataink számára gyártott kiegészítő, de ez nem feltétlenül igaz, mert emberi használatra is alkalmas. A kettő az egyben ételhordó egy kulacsszerű edény, ami két rekesszel van ellátva, ahova így folyadékot és szilárd ételt is tölthetünk. Ha például kutyát tartunk, akkor a víznek és a száraz tápnak is remek helyet találunk az ételhordóban, amik kitöltve a tálkába máris fogyaszthatók. Ha esetleg magunkra gondolunk, akkor tudunk benne müzlit szállítani tejjel, de úgy, hogy csak akkor keverjük össze, amikor meg is akarjuk enni. Így elkerülhető az, hogy elázzon a reggeli még a fogyasztás előtt. A remek kettő az egyben kiegészítőnek számos hasznos felhasználása van, így az érte kért 3300 forint korrekt ár. 
 
Link >>  
www.rendeljkinait.hu
2018.05.08
|
(20 kép)


Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.