Kedvenc helyek

Soha nem hallott Madonna-dal debütált a MET-gála színpadán

Nemcsak a divatrajongóknak, hanem a Madonna-fanoknak is különleges esemény volt a tegnap esti MET-gála, ugyanis a divatvilág legrangosabb eseményén debütált a popkirálynő egy új dala, a Beautiful Game.
Hétfő este a New York-i Metropolitan Múzeumban rendezték meg a divatszakma Grammy-jeként emlegetett MET-gála ceremóniát. A Vogue nagyasszonya, Anna Wintour által életre hívott rendezvény minden évben a celebvilág pezsgő krémjét vonultatja fel, így a világsztár előadók sem maradnak ki a csillogó rongyrázásból. A popzene nagyasszonya, Madonna állandó résztvevője az eseménynek, az idei évben azonban nem csak polgárpukkasztó szerelésével hívta fel magára a figyelmet. 
 
Az énekesnő volt a gála afterpartyjának meglepetés fellépője, azonban a performansszal ellentétben inkább a díva repertoárjának egy új gyöngyszeme kapott nagyobb figyelmet. A mini koncert során felcsendült ugyanis egy új dal, amit a vendégek elmondása szerint Beautiful Game néven harangoztak be. A szerzemény nagy valószínűséggel Madonna hamarosan érkező új albumának egyik trackje, amin a Hung Up pacsirtája már év eleje óta gőzerővel dolgozik, és a hírek szerint még 2018-ban hallgatható lesz. A pontos megjelenésről egyelőre semmi információ nem látott napvilágot, de a résztvevők elmondása szerint érdemes lesz várni a ballada hivatalos premierjére. Madonna is coming! 
 
(breatheheavy.com) 
 
 
2018.05.08
|


Játék
A western műfajt már sokszor temették, de időről időre mindig akad egy alkotó, aki megmutatja, hogy van még kraft a pisztolyforgató cowboyokban.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.