Májusban nyit az idén még több extrát kínáló Lupa-strand

Egzotikus tengerparti hangulat, új fejlesztések és nyitási kedvezmények Budapest északi határában, egy 100 hektáros területen, a Lupa-tónál. Május 11-én kezdődik az idei szezon a Lupa-strandon!
A fürdőhely idén is két részből áll. Az olcsóbb belépőjeggyel látogatható, 2500 főt befogadni képes Öböl Strand új fejlesztéseken esett át tavalyhoz képest, és természetes vízzel, homokos parttal, új utakkal és parkosított területekkel, több napozóággyal és több vendéglátó egységgel, illetve sportolási lehetőségekkel, vízimentő szolgálatatással és gyermekeknek kialakított játékokkal várja a vendégeket.
 
A 7500 férőhelyes Lupa Prémium Beach fehér homokos, trópusi pálmafás, karibi feelinget idéző partja extrákat is nyújt az Öböl Strandhoz képest: családi partszakaszt, egyedi játszóteret, vízi kalandparkot és különleges sportolási lehetőségeket (strandröplabda, strandtenisz, vízilabda, búvárcentrum, kajak, kenu, SUP, surf, wakeboard, szabadtéri konditerem, flyboard és Jetovator…), valamint továbbra is bérelhetők lesznek ún. privát beachek, azaz szeparált luxusegységek a vízparton, igaz, mindez többe is kerül. A látványvilágot díszítőelemek fokozzák. Ilyen például a tó közepén egy kiszuperált repülő, vagy a családi rész mellett egy partra vetődött 25 méteres hajó. 
 
Épült egy hatalmas, úgynevezett Szaniterház is, melynek emeletén egy bárki által szabadon használható közösségi iroda található, ha valakire épp strandolás közben jönne rá a dolgozhatnék. A Long Islandre keresztelt 500 méter hosszú félsziget a bulisabb-lazább strandolókat várja, ételt-italt kínáló, saját partszakasszal rendelkező beach clubokkal, sunset partykkal, napozó stégekkel. 
 
Bővült a Lupa vendéglátása is. A két strandon összesen 23 vendéglátóegység szolgálja a látogatókat a hamburgerestől a Costesig, köztük cukrászda, lángosos, pizzás, halas, gyrosos, BBQ-s, magyaros étkezde, fagyizó... A Lupa-tónál idén is a nagyobb fesztiválokon már megszokott és bevált készpénzmentes fizetési rendszer működik, a helyszín megközelítése pedig a fejlesztett infarstruktúrának - új aszfaltozott út, kisbusz, bicikliút - köszönhetően könnyebb, mint eddig bármikor. Ráadásul május 31-ig előszezoni áron látogatható a strand, az indulástól számított egy héten át, május 11-18. között pedig a belépőjegy ára lefogyasztható.
 
2018.05.09
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.