Kedvenc helyek

A Metallica is megpörgette az ABBA táncos királynőjét

Feldolgozta az ABBA legendás Dancing Queen című dalát a Metallica. A cover a banda svédországi koncertjén debütált, ezzel tisztelegve az év végén új dallal jelentkező popegyüttes előtt.
A Metallica jelenleg gigantikus WorldWired-turnéjával járja a világot, amelynek jelenlegi szakasza a Skandináv-félsziget térségébe érkezett, első állomása pedig az ABBA székhelye, Stockholm volt. Ebből kifolyólag a heavy metal banda a 80-as évek legmenőbb formációjának egyik dalát is beépítette a repertoárjába, megspékelve egy kis metallicás hangszereléssel. Választásuk a Dancing Queen számra esett, ami harminc évvel ezelőtt az első ABBA-dal volt, aminek sikerült meghódítania az amerikai slágerlisták dobogóját. 
 

 
A feldolgozások állandó szerepet töltenek be a banda műsorában, ugyanis minden fellépésük során előadnak egy olyan dalt, ami az adott város egyik helyi zenekarának nevét jegyzi. Így volt a nem olyan rég lezajlott budapesti koncertjük során is, amikor is a legendás zenekar a Tankcsapda A legjobb méreg című slágerét adta elő a magyar közönség legnagyobb örömére. 
 
(nme.com) 
2018.05.10
|


Játék
A western műfajt már sokszor temették, de időről időre mindig akad egy alkotó, aki megmutatja, hogy van még kraft a pisztolyforgató cowboyokban.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.