Kedvenc helyek

Lady Marmalade 2.0: Rita Ora, Bebe Rexha, Cardi B és Charli XCX egy közös dalban

Mi lesz abból, ha négy tehetséges díva fog össze egy közös dal érdekében? Christina Aguilera 2001-ben megmutatta, Rita Ora vezényletével pedig megérkezett az ikonikus Lady Marmalade utódja egy a mai trendnek megfelelő partysláger formájában.
Cyndi Lauper '83-ban már megénekelte, hogy a lányok szórakozni akarnak – valószínűleg ezzel Rita Ora sincs másképp, aki a stúdióban élte ki bulivágyát három kolléganője társaságában. Az angol ajkú albán énekesnő ezúttal is biztosra ment legújabb single-jével kapcsolatban, így napjaink legsikeresebb fiatal női előadóit toborozta össze egy kollaboráció erejéig. A friss szerzeményben a slágergyáros Bebe Rexha és a brit minidíva, Charli XCX is énekel, de az éppen várandóssága miatt szünetet tartó Cardi B hangja is felcsendül egy csípős rapbetét erejéig. 
 

 
A gigaduett nemes egyszerűséggel a Girls címet kapta, a névnél azonban a szöveg az, ami nagyobb figyelmet érdemel; a tipikus csajos-dalok lyricjével ellentétben itt nem a férfiak kerülnek górcső alá, ugyanis a szám refrénjében a pophölgyemények végig azt skandálják, hogy olykor lányokkal is csókolóznának. A rajongói körökben biszexuális himnusszá avanzsált Girls már most elég nagy népszerűségnek örvend, így nagy eséllyel nőheti ki magát a nyári bulik egyik legértékesebb gyöngyszemévé.  
 
(billboard.com) 
2018.05.11
|


Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.