Kedvenc helyek

Dua Lipa énekelheti a következő Bond-film betétdalát

A Capital FM értesülései szerint a popvilág új csillaga, Dua Lipa a legesélyesebb arra, hogy felénekelje a Bond-sorozat következő filmzenéjét.
A neve Lipa. Dua Lipa. Madonna és Adele után a koszovói szupersztár lehet a következő Bond-lány – mármint ami a zenei vonalat illeti. A Capital FM a napokban arról adott információt, hogy a mindössze huszonkét éves énekesnőt érheti a megtiszteltetés, hogy egy saját szerzeménnyel járulhat hozzá a szuperprodukció sikeréhez. A film készítői a hírek szerint még nem hoztak végleges döntést, a New Rules dívája mellett Jessie J és Ed Sheeran is esélyes a feladatra. 
 
A szám szerint 25. James Bond-film a tervek szerint 2019 novemberében debütál majd, így a hivatalos megerősítésre még várni kell, de a Lipa-rajongóknak addig sem kellett aggódniuk: a tinisztár koncertnaptárja augusztus végéig be van telve, aminek egyik fontos pontja a Sziget Fesztivál, ahol augusztus 8-án buliztatja majd a közönséget. 
 

 
(breatheheavy.com) 
2018.05.13
|


Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.