Június közepén indul az évad a Szarvasi Vízi Színházban

A Leszállás Párizsban című vígjátékkal nyitja nyolcadik évadát június 15-én a Szarvasi Vízi Színház. Idén nyáron többek között olyan előadások lesznek láthatóak, mint a My Fair Lady, a Janika, A miniszter félrelép vagy a Bob herceg.
A színház programját idén is a műfaji sokszínűség jellemzi, így lesz operett, táncjáték, próza, musical, koncert, mese és cirkuszművészet a kéthónapos évad alatt. A programok csaknem fele ingyenesen tekinthető meg. 
 
Az idei évad egyik újdonsága a Talkshow a víz fölött - Mellettem az utódom elnevezésű est, melyben híres művészek és nyomdokaikba lépő gyermekeik lesznek a beszélgetőpartnerek, mások mellett Oberfrank Pál és táncművész-koreográfus lánya, Réka; Kovács Frigyes és végzős színművész szakos fia, Tamás; vagy Straub Dezső és fia, a színész-rendező Péter
 
Szintén újdonság a Zene a víz fölött című ingyenesen látogatható programsorozat, amelyben kamarazenekarok közismert dallamokat játszanak a publikumnak. 
 
Mivel 2018 a családok éve - minden szerda este fél 8-tól meseelőadás lesz látható. A Szarvasi Vízi Színház programsorozata augusztus 19-én a VII. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál díjátadó gálájával zárul. 
 
(MTI) 
2018.05.15
|


Káplár Ferenc kiállítása.
Budapest, RaM Colosseum, október 18. - november 18.

Emigráns magyar művészek az 1956-os Forradalomról.
Budapest, Műcsarnok, 2018. október 19. - 2019. január 6.

Töredékszavak.
Budapest, Párbeszéd Háza, október 18. - november 30.

Játék
Egy férfit a mániái tesznek férfivá – gondolja Duncan, aki egy angol tengerparti kisvárosban tanár, és minden tud Tucker Crowe-ról, az amerikai rockzenészről, aki 20 évvel ezelőtt koncert közben lesétált a színpadról, és azóta sem látta senki. És aki most – annyi év rejtélyes hallgatás után – közzétesz egy demót.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.