Kedvenc helyek

Befutott az első trailer Freddie Mercury életrajzi filmjéhez

Hosszas várakozás után végre napvilágot látott a Queen frontemberének életét bemutató film első ízelítője, amely a rajongókat és a kritikusokat is egyaránt lenyűgözte.
Már nem kell sokat várni, ugyanis ősszel már a mozivásznakon csinálja a show-t a 80-as évek legnagyobb szupersztárja, Freddie Mercury. A Queen zekear legendás dala, a Bohemian Rhapsody után elnevezett produkció Dexter Fletcher rendezésében debütál majd, aki többek között az Eddie, a sas című filmmel durrantott nagyot a filmes piacon. A rendező mellett a főszereplő, Rami Malek is nagy figyelmet érdemel, akit az Éjszaka a múzeumban című filmben is láthattunk; Malek Mercury-imitátorként is megállná a helyét, ami a közönségnek is egyből feltűnt a frissen debütált előzetes képkockáit látva. 
 

 
A trailerben természetesen felcsendülnek a legnagyobb Queen-klasszikusok, így többek között a mindenki által ismert We Will Rock You is fokozza a látvány nyújtotta élményt a másfél perces videóban. A mozifilmnek már hivatalos megjelenési dátuma is van, ami Magyarországon november első napjára tehető. 
 
(nme.com) 
2018.05.15
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.