Kispesti Városünnep

A kihagyhatatlan 11-es!
Budapest, Templom tér, Kispest, 2018. június 10. 10:30
11. alkalommal szerveznek Kispesten Városünnepet a település születésnapja alkalmából. A nagyszabású fesztiválon remek hangulatú családi programok, sztárfellépők, helytörténeti kiállítás és kulturált vendéglátás várja a kicsiket és a nagyokat.
A színpadi programok 11 órakor Bíró Eszter gyermekkoncertjével kezdődnek, majd a Brass in The FiveA Rézerdő lakói című zenei produkcióval érkeznek még mindig elsősorban a gyermekeket szórakoztatni, ezt követően a KMO-ban működő két tánccsoport: a Mustang SE, és az Etude Dance Studio mutatkozik be sok-sok gyermekkel, illetve a Mágnes Színház tagjai adnak előadásaikból ízelítőt. 
 
Délután már inkább felnőtteknek szóló programok lesznek a színpadon: jön Szabó Ádám, Kozma Orsi, Rácz Gergő, a Desperádó Együttes, Miller Zoltán
 
Két élőkoncert zárja a napot, az Ivan and The Parazol, majd a Zenevonat Produkció az ismert LGT-számokkal. 
A fellépőket Kovács Áron műsorvezető, énekes konferálja fel.
 
Ebben az évben sem marad el egy különleges kiállítás a Nagy Balogh János Kiállítóteremben. Ezúttal az Üllői útra kalauzol el bennünket a tárlat Üllői út, ami összeköt címmel. 
 
A lezárt Ady Endre úton a hagyományokhoz híven sok más érdekesség, hadi közlekedési eszközök, katonai bemutatók, játék várja a látogatókat. Láthatunk majd repülőgép-szimulátort, beöltözhetünk katonának, játszhatunk többek között óriás játékokkal. Idén is válogathatunk kedvünkre a kirakodóvásáron kínált vásárfiákból és a vendéglátók finom étkei közül. 
 
A Városünnep, csakúgy, mint az előző években, tűzijátékkal ér véget.
 
A rendezvény a Kispesti Önkormányzat és a KMO Művelődési Ház együttműködésével valósul meg. 
2018.05.16
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.