Kedvenc helyek

Azealia Banks miatt búcsút intett az internetes világnak Cardi B

Újabb botrány ütötte fel a fejét a rapvilágban. A zeneipar udvari bohócaként emlegetett Azealia Banks ismét nekifeszült kolléganőjének, Cardi B-nek, aki mostanra azonban megelégelte Banks állandó pocskondiázását, és deaktiválta magát közösségi oldalain.
Cardi B egy rövid ideje már a rivaldafénytől távol éli mindennapjait a várandóssága miatt, viszont az online világban egészen idáig jelen volt; Azealia Banks legutóbbi nyilatkozata azonban olyan szinten kiverte nála a biztosítékot, hogy rögtön letörölte magát a közösségi oldalairól, hogy megkímélje magát a negatív behatásoktól.  
 
Azealia a minap egy rádiós műsorban vendégeskedett, ahol rendkívül leócsároló stílusban nyilatkozott a Bodak Yellow szupersztárjától. Elmondta, hogy szerinte Cardi B műveletlen és tehetségtelen előadó, és többek között ő felel azért, hogy negatív kép alakult ki az afroamerikai nők személyiségéről, megcsorbítva ezzel társadalmi szerepüket. A vádak Cardit nagyon érzékenyen érintették, így mielőtt törölte volna magát az Instagramról, egy rövid nyilatkozatban fejtette ki a véleményét kolléganőjéről és a kialakult helyzetről. 
 
„Én a gettóból jövök, vagyok, aki vagyok, magamat adom. Nem önszántamból lettem híres, a rajongók kezdtek el követni az Instagramon, és ők adtak teret annak is, hogy megmutathattam a tehetségem. Soha nem szerettem volna példakép lenni, és azért mert híres vagyok, eszemben sincs megváltoztatni a nézeteimet. Mégis ezt kapom egy nőtől, aki fehéríti a bőrét, és bíráskodni szeretne felettem. Viszlát! Nem fogok a kardomba dőlni azért, aki vagyok” - olvasható a raphercegnő legutolsó posztjában. Azealia egyelőre nem kommentálta a történteket, de az elmúlt hónapok botrányaiból ítélve hamarosan ismét hallunk majd róla – cicaharc ide vagy oda. 
 
(billboard.com) 
2018.05.16
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.