Kedvenc helyek

Két csodás hang egy dalban: megérkezett Christina Aguilera és Demi Lovato duettje

Christina Aguilera nem aprózza el a nagy visszatérést: csak június 15-én debütál kíváncsian várt Liberation című nagylemeze, azonban már három dalt is megmutatott a közelgő korongról.
Szorosan az Accelerate és a Twice mögött befutott a harmadik hivatalos single is Xtina nyolcadik albumáról, amelyhez a Disney-sztárból lett popdíva, Demi Lovato is asszisztált. A közepes tempójú szerzemény pontosan olyan, mintha két elődjének összegyúrásából keletkezett volna; a hiphop vonalat képviselő Accelerate és a mély mondanivalókkal dobálózó Twice ballada után a Fall In Line névre keresztelt szerzemény hangulatában tökéletesen megtalálta az arany középutat a nyolcadik album stílusának bemutatásához. 
 

 
A friss anyaggal Aguilera egy számára is új terepre csalogatja közönségét, ugyanis egy-két szárnypróbálgatást leszámítva a hiphop irányzat eddig nem nagyon honosult meg a diszkográfiájában. Az új, de mindenképp ígéretes stílus sikerességről olyan neves rapsztárok gondoskodtak, mint a szintén visszatérése készülő Kanye West és a megannyi toplistás slágert legyártó 2 Chainz, így bátran kijelenthetjük, hogy a Liberation a comeback-et körülölelő hype nélkül is sikerre van ítélve. 
 
(rollingstone.com) 
2018.05.17
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.