Kedvenc helyek

CityMatiné - Acropolympos: Cesar Merveille (F)

[ house / techno ]
Budapest, Citadella, 2018. május 26. 10:00
Cézárság, avagy Cesar Merveille hegymenetbe kapcsol: egetverő berlini ütemek, Ikaroszként a magasba szárnyaló dallamok – a francia producer ismeri ám a dörgést! Villámkezű Zeuszként rakosgatja a fekete korongokat a bátor pesti halandók számára.
Az Elíziumi mezők környékéről, azaz Párizsból származik a jazzen edződött, artworkben is jeleskedő, 37 éves DJ, aki 9 év londoni underground után, 2011 óta Berlinben székel. Már tíz éve, hogy Cesar Maravillas néven hangmintázta Dave Brubeck klasszikusát, a Take Five-ot, aztán Ryan Crossonnal hozta tető alá a DRM projektet. 2016-ban vinil kiadót alapított, Roche Madame néven: saját munkáit itt C.S.R. néven adja ki. A szférák zenéjét ma rajta kívül a dallamok pártfogója, Sobekosz, a harci ütemekkel érkező Keptun Náklüszosz, illetve a technós Monolitón ikrek biztosítják. 
 
Jegyár: 1000-3000 Ft 
Air
2018.05.17
|


Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.