Kedvenc helyek

Új dallal indítja a nyarat JLO

Jennifer Lopez tudja, mi kell egy toplistás slágerhez: néhány szintén toplistás előadó. Éppen ezért maga köré toborozta a jelenleg nagy népszerűségnek örvendő Cardi B-t és DJ Khaledet, hogy segítsenek elkészíteni legújabb dalát.
A régóta ígért JLO-album érkezését továbbra is homály fedi, de a latin énekesnő gondoskodik arról, hogy semmiképp ne kerüljön ki a zenei körforgásból. Megjelent a 48 éves díva legújabb trackje, a Dinero, amely egy masszív klubhimnuszként állt be a nyári bulislágerek kígyózó sorába. Az angol-spanyol szerzemény kétségkívül önmagában is megállná a helyét, de Cardi B és DJ Khaled gondoskodtak arról, hogy mindenképp a toplisták tetején landoljon. 
 
A dalhoz hamarosan klip is érkezik, amit már hónapokkal ezelőtt leforgattak – erről JLO szorgosan tájékoztatta követőit az Instagramra feltöltött fotókon keresztül. A legfrissebb hírek szerint a számot élőben is bemutatják majd a Billboard Music Awardson, így már csak ez miatt is érdemes lesz nézni a május 21-ei díjátadó gálát.  
 
(breatheheavy.com) 
 
2018.05.18
|


Játék
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.