Kedvenc helyek

Az utolsó simításokat végzi új albumán Madonna

Madonna egy albumnyi új zenével felfegyverkezve tér vissza, hogy megmentse a popzenét – már ha az rossz helyzetben lenne… A popkirálynő mindig jól ráérez a megfelelő időzítésre, így még az idei évben kihozza várva várt 14. nagylemezét.
Év elején kezdte el soron következő albumának munkálatait Madonna, és egy fél év sem kellett neki az anyag elkészítéséhez; a Grammy-díjas énekesnő Instagramon számolt be arról, hogy új lemezének munkálatai lassan a végéhez közelednek, így már csak az utolsó simítások maradtak háta a korong útra bocsájtásáig. A gyors tempó nem meglepő, a minden alkalommal maximalizmusra törekvő Madonna ugyanis a már jól bejáratott zenei brigádjával dolgozik együtt, aminek egyik oszlopos tagja Diplo, akinek nevéhez olyan nagy slágerek köthetők, mint a toplistás Bitch Im Madonna, vagy a Rebel Heart első beharangozójaként kiadott Living For Love.
 

 
Az új anyag címét és megjelenési dátumát egyelőre még homály fedi, de a múlt heti MET-gálán bemutatott új dalból ítélve már nem kell sokat várni az első single érkezéséig. 
 
(breatheheavy.com) 
 
2018.05.19
|


Játék
Egészen új, egyszerre mikro- és makroszintre viszi a Marvel Moziverzumot A Hangya és a Darázs!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.