Kedvenc helyek

PESTI ESTek: Jam Experiment (UK)

[ funk / jazz / soul ]
Budapest, A38 Hajó, június 23. 20:00
A londoni Rory Ingham zavarba ejtően fiatal, ám máris a lábai előtt hever a szcéna. A 21 éves harsonás nemcsak hogy kiváló zenéket ír, de producerként is jeleskedik. 2014 óta létező formációja okos tánczenét hoz, elsősorban vájtfülű hallgatóknak.
Ha megemlítjük Bob Jamest vagy David Sanbornt, illetve Pat Metheny és Chick Corea „intézményeit”, akkor sejthető, mi vár a Hajón Szent Iván előestéjén. A tavalyi brit Jazz Rising Star-díjat megcsípő Ingham és társai már bizonyítottak: a zenekar kulcsembere például Elliot Masonnel és Vincent Gardenerrel is fújta már. Kylie Minogue és Dave Holland a szaxofonos Alexander Bone CV-jében szerepel, és Dominic Ingham hegedűssel, Toby Comeau billentyűssel, Jonny Mansfield dobossal, illetve Joe Lee bőgőssel rezgették már meg a csapat jó vibrációi a Barbicant és a Royal Albert Hallt is. 
 

 
Jegyár: 1500-2500 Ft 
Air
2018.05.22
|


Játék
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival...
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.