Hasznos és játékos kiegészítők kirándulásokhoz

Rendelj kínait - 40. rész
21. századi ember elektronikai kütyük nélkül már nem indul túrázni, a lemerülés azonban probléma lehet, ezért nem árt beszereznünk egy napelemes töltővel felszerelt hátizsákot. Unalom ellen vigyünk magunkkal vízipisztolyt, illetve kisautót, és hogy ne vesszen el a gyerek, lássuk el őt egy spéci okosórával!
Napelemes hátizsák – Túraterminátor 
 
Április közepén egyszer csak beköszöntött a jó idő, ami többé-kevésbé azóta is kitart, és szerencsére a következő három hónapban is ez várható. Végre lehetőségünk nyílik mindenféle szabadidős tevékenységre a természetben, aminek elengedhetetlen feltétele egy jó hátizsák. A modern ember azonban nemcsak ételt és italt visz magával, hanem mindenféle elektromos kütyüt – telefont, tabletet, fülhallgatót, kamerát –, melyek energiaigényét valamivel ki kell szolgálnunk. Vihetnénk magunkkal power bankot is, de minek, mikor itt ez a remek hátitatyó, ami minden problémánkat megoldja. 
 
A szállítóalkalmatosság hátulján ugyanis egy lecsatolható, 6 volt mellett 6,5W-os teljesítményt leadó napelemet helyeztek el, amely egy USB-kimenetben végződik, ahová különböző elektromos eszközöket csatlakoztathatunk. Belső felén egy gumis háló segít kütyüink elhelyezésében, de ide akár a feltöltendő eszközöket is elhelyezhetjük. A központi zseb további 10 liternyi helyet biztosít egyéb fontos tárgyaink elpakolásához, illetve egy kétliteres ivótasakot is, nehogy kiszáradjunk menetelés közben. Egy gumicső biztosítja, hogy bármikor hozzáférjünk a folyadékhoz, és ne kelljen kipakolni a zsák tartalmát. 
 
A hátizsákot felkészítették a természet viszontagságai ellen is, ellenálló, kopásálló külső burkolat takarja a belső, puha, ergonómiailag a háthoz igazodó szivacsos réteget. Mind a vállpántok, mind a testünkkel érintkező anyag légáteresztő „mesh” hálóból készült, amely remek szellőzést és izzadtságelvezetést biztosít. A termék nem olcsó, 20 000 forintot kérnek érte, ami a különlegességét is figyelembe véve teljes mértékben érthető. 
 
Link >>
 
Cikoo íj alakú vízipisztoly – Vízi Winetou 
 
A gyerekek imádnak vízparton lenni, és ha már ott vannak, miért ne használnának valami vicces játékot is egymás kergetése közben? Erre tökéletesen alkalmas lehet bármilyen vízipisztoly, ám mai cikkünk alanya ennél sokkal különlegesebb eszköz, egy íjformába oltott lőfegyver. A játék természetesen nem nyilakat repít a többi lurkó felé, hanem vízsugarakat, amelyeket maximálisan 10 méterre képes eljuttatni. Ehhez nem kell mást tennünk, csak a 140 milliliteres űrtartalmú tartályt csurig tölteni, majd a húrra „feszített” markolatot kellő erővel pumpálni, máris ellencsapást mérhetünk vele a többi gyerekre. A játék tömege mindössze 390 gramm, és akár már 3 éves kortól is használható, így kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozást nyújthat a 3700 forintba kerülő jópofaság. 
 
Link >>
 
Bakeey gyerekóra – Felfejlesztett bébicsősz 
 
A gyerekek mindig a szüleiket utánozzák: ha apunak van valami menő kütyüje, tuti nekik is kell majd egy. Miért ne adjuk meg nekik ezt az örömöt egy fiatalos okosóra formájában? A hangsúly a multifunkcionalitáson van, illetve azon, hogy a gyerkőc felügyelet alatt legyen. Ezt számtalan funkció segíti: pozíciómeghatározás, útvonalkövetés, vészhívás indítása, vagyis a kölykök a szüleiket is felhívhatják, ha bajban vannak. Beállíthatunk elektronikus kerítést is, ami értesít minket, ha az ifjabbak túlságosan messzire kószálnának el. Számtalan további lehetőség – lépésszámláló, alvásmonitor, kamera vagy éppen elemlámpa – áll rendelkezésünkre, ehhez képest az eszközért csak 5300 forintot kérnek. 
 
Link >>
 
Napelemes, összerakható kisautó – Kell egy kis elektronika 
 
Az elektronika nagyon érdekes tudomány, nem mellesleg magas szintű művelőit meglehetősen jól megfizetik. Ráadásul az integráltság ilyen magas fokán fillérekért juthatunk hozzá komplett szettekhez. Ezt mindenféle szenzorral vagy egyéb adapterrel is kombinálhatjuk, ilyen a napelem is, amely a kisautó energiaellátásáért felel. A jármű szétszerelt állapotban érkezik, így az összeszerelést is végigélvezhetjük, ha rendelkezünk ilyen affinitással. A készlet összerakása egyébként nem egy nagy ördöngösség, fiataloknak sem okozhat gondot a készre szerelése, ha pedig valami elromlana, a szabvány alkatrészek könnyedén pótolhatók. A legjobbat pedig még nem is említettük, az árát: 800 forint körül kapható! Az összeg attól függően változik, milyen színű és anyagú felépítménnyel kérjük az alkatrészeket. 
 
Link >> 

www.rendeljkinait.hu
2018.05.22
|
(18 kép)


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.