Kedvenc helyek

Bye-bye, cicababák: lefújta a nagy visszatérést a Pussycat Dolls alapítója

Tavaly ősszel bombaként robbant a hír, hogy tíz évvel a feloszlásuk után ismét összeáll a nagy sikerű Pussycat Dolls, azonban a jelenlegi állás szerint úgy néz ki, hogy a nagy comeback mégis elmarad.
A Spice Girls mellett a Pussycat Dolls lehetett volna az idei év másik nagy visszatérő lánybandája, azonban a formáció alapítója, Robin Antin végül lefújta az újraegyesülést. A hírek szerint mind az öt tag, köztük a szóló előadóként tevékenykedő frontasszony, Nicole Scherzinger is rábólintott a PCD felélesztésére, de ezért cserébe olyan gázsit követeltek, amit Robin semmi szín alatt nem volt hajlandó elfogadni. 
 
Az alapító azonban továbbra sem mondott le menedzseri ambícióiról, így egy teljesen új lánycsapattal, a Next Generationnel próbál majd meg visszatérni a zenei életbe. A Pussycat Dolls mintájára kreált popformáció egyik énekesnője Pia Mia lesz, akit a Black Eyed Peas zenészének, will.i.am-nek az oldalán ismerhetett meg a közönség. A további négy tag kilétét még kérdőjelek övezik, de az információk szerint a válogatásokat már május végén megkezdik a PCD 2.0 létrehozásához. 
 

 
(www.breatheheavy.com) 
 
2018.05.22
|


Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.