Kedvenc helyek

Húsz évvel ezelőtti lemezével indul turnéra Lauryn Hill

A legendás rapper-énekesnő négy évvel ezelőtt turnézott utoljára az Egyesült Királyságban, idén azonban ismét a térségben koncertezik első és egyben egyetlen stúdióalbumának 20. évfordulója alkalmából.
Kevés olyan előadó van, akinek egyetlen egy lemezzel sikerül bebiztosítani a helyét a zeneiparban - Lauryn Hill azonban bebizonyította, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Persze nem kevés dal és kislemez köthető a nevéhez, két évtizedet felölelő pályafutása alatt azonban csak egyetlen egyszer készített stúdióalbumot, azt is 1988-ban, karrierjének legelején. A Fugees formáció egykori dívája valószínűleg ezért becsüli annyira The Miseducation Of Lauryn Hill című anyagát, amely idén ünnepli megjelenésének 20. születésnapját. 
 
A jubileum méltó megünnepléseként Lauryn elhatározta, hogy ismét turnéra viszi a korongot, amellyel ezúttal Angliát is célba veszi. A brit koncertsorozat első állomása a glasgow-i SSE Hydro-ban lesz, majd további három koncert után zárul a londoni O2 arénában év végén.  
 
(theguardian.com) 
2018.05.24
|


Játék
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.