Kedvenc helyek

Megszünteti weboldalát és mobil applikációját a VEVO

A YouTube árnyékában szárnyait bontogató VEVO hivatalos közleményben jelentette be, hogy bezárja weboldalát, valamint az okostelefonokra kifejlesztett alkalmazása sem él tovább, de ettől függetlenül zavartalanul működik majd tovább.
A VEVO 2009-ben a Universal Music Group, a Sony Music Entertainment és a Warner Music Group közös összefogásából indult útjára azzal a céllal, hogy külön platformot teremtsen a zenei témájú videóknak. A portál pár évig növekvő tendenciát produkált, azonban a nézettségi mutatók érthető módon mindvégig a YouTube oldalára billentek át, ami minden műfajnak és témának teret enged a videók tartalmát illetően. 
 
Nem olyan rég még egy fizetős prémium szolgáltatás kifejlesztésével szerette volna felvenni a harcot a YouTube Reddel, mostanra viszont úgy látszik, hogy a piaci elgyengülése miatt a VEVO kénytelen redukálnia magát. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a platform megszűnik: csak a weboldalnak és az applikációnak kell búcsút intenünk, tartalmai továbbra is elérhetőek lesznek a YouTube neve alatt. 
 
Kevesen tudják, de a VEVO mélyrepülése már tavaly megkezdődött; a cég elnöke, Huggers Erik 2017 decemberében lemondott a vállalat irányításáról, helyére azonban a ma napig nem neveztek ki új vezetőt.  
 
(nme.com) 
 
2018.05.28
|


Játék
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.