Kedvenc helyek

Közel százezer dollárt fizetett Whitney Houston fürdőszobás fotójáért Kanye West

Szinte még le sem csengett Kanye West Donald Trump-os botránya, az amerikai rappernek ismét sikerült felkavarnia maga körül a média állóvizét egy minden korábbinál ízléstelenebb húzással.
Kanye Westet már inkább nevezhetjük botrányhősnek, mint köztiszteletben álló zenésznek, a rapper azonban tudja, hogyan kapjon mindkét fronton megkülönböztetett figyelmet. Legutóbb egy lemezborítóval sikerült kivernie a biztosítékot, ami meggyalázza a tragikusan elhunyt Whitney Houston emlékét. A Stronger rappere ugyanis az énekesnő kábítószerekkel teli fürdőszobájáról készült fotót használta fel Pusha T legújabb, Daytona című albumának grafikájához, aminek dalai Kanye nevét jegyzik producerként.
 
Pusha T elmondása szerint a borítót az utolsó pillanatban változtatták meg, ugyanis zenésztársa szerettette volna, ha ez a kép díszeleg a hallgatók előtt, miközben pörgetik a lemezt. Mr. West ennek érdekében mindent elkövetett, így egy nagyobb összeget is hajlandó volt invesztálni ebbe a projektbe; a hírek szerint az MC 85 000 dollárt, átszámolva körülbelül 23 millió forintot fizetett a kép felhasználási jogaiért, amit egyedül a fotó eredeti készítőjével (Whitney egy rokona – a szerk.) egyeztetett le, így a Houston család is csak a hírekből értesült a kép sorsáról.  
 
(theguardian.com) 
2018.05.29
|


Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.