5 gonosz pletyka Tom Cruise-ról, amikből egy szó sem igaz

Ha felizgatná magát a pletykák miatt, Tom Cruise egyfolytában perelhetné a bulvárlapokat. (Néha azért pereli is.) Az utóbbi pár hónapban már öt hajmeresztő kitaláció jelent meg róla.
Az OK! Magazin azt írta, Cruise eltiltotta exnejét, Katie Holmest az idei MET-gáláról, mivel annak témája a katolicizmus volt, a színésznő pedig katolikushoz méltatlan módon vált el tőle. Ebből persze egy szó sem igaz. 
 
A New Idea magazin arról cikkezett, hogy Cruise a 80 éves Jane Fondával jár. A nevetséges ötletet az adhatta, hogy mindketten felléptek a CinemaCon mozis fesztiválon. A pletykának semmi alapja sincs. 
 
A Star magazin arról fantáziált, hogy Cruise kilép a szcientológia egyházból, hogy visszakaphassa kislányát, Surit. Erről szó sincs. 
 
A National Enquirer azt közölte, hogy Cruise és Elisabeth Moss színésznő járnak. Valójában csak annyi kapcsolat van közöttük, hogy mindketten szcientológusok. 
 
Ugyanez a magazin korábban arról adott hír, hogy Cruise nagyon haragszik Katie Holmesra, mert hozzá akar menni Jamie Foxxhoz. Ők ketten tényleg járnak, de eszük ágában sincs összeházasodni. 
 
Nyáron bizonyára még hajmeresztőbb pletykákra számíthatunk, mert kijön Tom Cruise új szuperprodukciója, a Mission: Impossible - Utóhatás, és a magazinok ki akarják majd használni a rá irányuló figyelmet. Mint az előzetesekből már kiderült, az Utóhatásban még extrémebb kaszkadőrmutatványok lesznek láthatók, amelyek során Cruise egyszer meg is sérült
 

 
 
UIP
2018.05.29
|


Film premierek

Vissza a gyökerekhez

francia vígjáték, 107 perc, 2018

Túl szexi lány

amerikai-kínai vígjáték, 110 perc, 2018

Kutyaparádé

amerikai kalandfilm, 92 perc, 2018

Gotti

amerikai életrajzi dráma, 105 perc, 2017

Az élet napos oldala

svéd vígjáték, 104 perc, 2017
Játék
A londoni Rory Ingham zavarba ejtően fiatal, ám máris a lábai előtt hever a szcéna. A 21 éves harsonás nemcsak hogy kiváló zenéket ír, de producerként is jeleskedik.
Filmek a TV-ben
18:25
Hidegfront
francia-orosz thriller, 2016 (feliratos)
18:30
Harmonium
japán filmdráma, 2016 (feliratos)
18:40
Valami Amerika
magyar vígjáték, 2002
18:45
A hálózat csapdájában
amerikai akciófilm, 1996
18:55
Jumanji
amerikai kalandfilm, fantasy, 1995
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.