5 gonosz pletyka Tom Cruise-ról, amikből egy szó sem igaz

Ha felizgatná magát a pletykák miatt, Tom Cruise egyfolytában perelhetné a bulvárlapokat. (Néha azért pereli is.) Az utóbbi pár hónapban már öt hajmeresztő kitaláció jelent meg róla.
Az OK! Magazin azt írta, Cruise eltiltotta exnejét, Katie Holmest az idei MET-gáláról, mivel annak témája a katolicizmus volt, a színésznő pedig katolikushoz méltatlan módon vált el tőle. Ebből persze egy szó sem igaz. 
 
A New Idea magazin arról cikkezett, hogy Cruise a 80 éves Jane Fondával jár. A nevetséges ötletet az adhatta, hogy mindketten felléptek a CinemaCon mozis fesztiválon. A pletykának semmi alapja sincs. 
 
A Star magazin arról fantáziált, hogy Cruise kilép a szcientológia egyházból, hogy visszakaphassa kislányát, Surit. Erről szó sincs. 
 
A National Enquirer azt közölte, hogy Cruise és Elisabeth Moss színésznő járnak. Valójában csak annyi kapcsolat van közöttük, hogy mindketten szcientológusok. 
 
Ugyanez a magazin korábban arról adott hír, hogy Cruise nagyon haragszik Katie Holmesra, mert hozzá akar menni Jamie Foxxhoz. Ők ketten tényleg járnak, de eszük ágában sincs összeházasodni. 
 
Nyáron bizonyára még hajmeresztőbb pletykákra számíthatunk, mert kijön Tom Cruise új szuperprodukciója, a Mission: Impossible - Utóhatás, és a magazinok ki akarják majd használni a rá irányuló figyelmet. Mint az előzetesekből már kiderült, az Utóhatásban még extrémebb kaszkadőrmutatványok lesznek láthatók, amelyek során Cruise egyszer meg is sérült
 

 
 
UIP
2018.05.29
|


Film premierek

A 64-es betegnapló

dán-német krimi, 119 perc, 2018

A csempész

amerikai krimi, 116 perc, 2018

Bolti tolvajok

japán filmdráma, 121 perc, 2018

Egy kutya hazatér

amerikai családi film, 96 perc, 2019

Tranzit

francia-német filmdráma, 101 perc, 2018

Ralph lezúzza a netet

amerikai animációs film, 112 perc, 2018
Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Filmek a TV-ben
23:50
Jackson Sheikh
egyiptomi film, 2017 (feliratos)
00:00
Good Will Hunting
amerikai filmdráma, 1997
00:05
Az éjszaka törvénye
amerikai krimi, 2016
00:10
Garázsvásári rejtélyek: Csillogó gyémántok
amerikai-kanadai bűnügyi film, 2013
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.