Programok hétvégére

2018. június 1-3.
Június első hétvégéjén engedjünk a természet hívó szavának: tanösvénytúrák, piknikek, fenntarthatósági fesztivál és virágpiac is várja az érdeklődőket. A művészetkedvelőknek galériasétákat ajánlunk, de a Zsidó Művészeti Napoknak köszönhetően koncertekből, kiállításokból és előadásokból sem lesz hiány.
Zsidó Művészeti Napok 2018
Budapest – városszerte 
május 28.– június 10.  
zsidomuveszetinapok.hu 
 
Koncertek, színházi előadások, kiállítás várja az érdeklődőket. 
 
Magyar nemzeti parkok hete a Sas-hegyen 
Sas-hegyi Látogatóközpont  
május 28.– június 3. 10h  
www.dunaipoly.hu 
 
A tanösvénytúrákon Magyarország nemzeti parkjai kerülnek a középpontba. A látogatók bővebb információt kaphatnak a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság tevékenységéről is. Jegyár: 850 Ft. 
 
Európai Fenntarthatósági Hét – Zöldág Fesztivál Nap 
Klebelsberg Kultúrkúria  
június 1-jén 9h  
www.kulturkuria.hu 
 
Környezettudatosság és fenntarthatóság szemléletét átadó művészeti workshopok és kézműves-foglalkozások várják a látogatókat. Ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet: reokcecilia@kulturkuria.hu e-mail címen. 
 
Kortárs találkozások – galériaséta a Terézvárosban 
Resident Art Budapest  
június 1-jén 16.30  
www.residentart.com 
 
Érdekel a kortárs művészet, tudni szeretnéd mik a legújabb trendek? Nem csak a művekre, de a keletkezésükre és az alkotójukra is kíváncsi vagy? A séta során ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk. Jegyár: 3500 Ft. 
 
Régiségek utcája 
Resident Art Budapest  
június 2-án 10.30  
www.residentart.com 
 
Ha érdekelnek a régiségek – a klasszikus festmények, szobrok, bútorok és műtárgyak, ez a program neked szól. A séta a Lipótváros legjelentősebb klasszikus képkereskedéseit és műkereskedéseit látogatja meg a legkisebb bolttól a legnagyobb galériáig. Jegyár: 3000 Ft. 
 
Tedd meg MAgadért! – I. Nyárindító piknik a Margitszigeten 
Margitsziget 
június 2-án 10h  
www.fokert.hu  
 
Közös virágültetés, zöld aktivitások, színpadi programok, koncertek, közműcégek standjai, kézműves termékek, streetfood sétány, parkmozi, csapat- és egyéni sportprogramok várják a látogatókat. Ingyenes! 
 
Kiskertpiac 
Anker't  
június 3-án 10h
www.facebook.com  
 
A kiskertpiac olyan vásártér, amely az igényes, urbánus és fenntartható életmód kialakításához nyújt inspirációkat, a megvalósításhoz szükséges növény, gasztronómiai, természetes kence és dizájn termékeket. Ingyenes! 
 
Piknik 
Barabás Villa  
június 3-án 16h 
www.barabasvilla.hu 
 
Pokrócon elheveredés, fűre lépés, padokon napozás, madármegfigyelés, zenehallgatás, közös alkotás, finom falatok, faszénen sült kürtőskalács, frissítő italok, irodalmi hullámvasutazás az éjszakában. Ingyenes!  
 
XV. Napfényes Fesztivál 
Dürer Rendezvényház  
június 3-án 9h  
www.napfenyesfesztival.hu 
 
Önismereti és művészeti műhelymunkák, természetgyógyászati tanácsok, egészséges ételek, kiállítás és vásár, családi és gyerekprogramok. 
 
2018.05.30
|


Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.