Kedvenc helyek

A Jurassic Parkból a lemezboltokba: saját albumot készít Jeff Goldblum

A Jurassic Park és A légy című filmek legendás színésze, aki hamarosan a Jurassic World folytatásában lesz látható, 65 évesen zenészként is bemutatkozik a nagyérdeműnek.
Jeff Goldblum tavaly év végén egy teljesen új arcát mutatta meg a nézőknek, amikor színészi játék helyett a zongora mögül nyűgözte le a tévénézőket Gregory Porter oldalán a Graham Norton Show-ban. A debütálásra nemcsak a közönség, de a szakma is felfigyelt, így a Universal Music jazz- és komolyzenei alvállalata, a Decca Records rögtön le is csapott a hetven felé közeledő színészre. A kiadó nem sokáig tétlenkedett, meg is állapodott Goldblummal, amelynek eredményeként még év végén napvilágot láthat első önálló nagylemeze. 
 
„Amennyire én tudom, nincs olyan, aki ne szeretné Jeff Goldblumot. Ő egy nagyszerű jazz-zongorista, kiváló zenekarvezető és egy imádnivaló ember. A jazz iránti szerelme megigéző, és amikor játszik, minden gond elillan” - áradozott Tom Lewis, a Decca A&R-os munkatársa. A stúdióalbum érkezésének időpontját egyelőre kérdőjelek övezik, de annyi biztos, hogy megjelenésének hírére nemcsak a jazzszakma, hanem az egész világ felkapja majd a fejét.
 
 
 
(nme.com) 
2018.05.30
|


Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.